Julkisivukorjaus

Tutustu referensseihimme

Laadusta tinkimättä, asukkaiden ehdoilla

Julkisivuremontti vaatii vankkaa ammattitaitoa ja luotettavuutta. Julkisivun tehtävä on suojata rakenteita sekä toimia eristeenä. Asianmukaisesti kunnostettu julkisivu lisää asumismukavuutta ja nostaa paitsi kiinteistön arvoa myös sen esteettistä arvoa sekä säästää energiaa ja pidentää rakennuksen käyttöikää.

Olemme vuosien varrella olleet mukana kehittämässä monia työmenetelmiä, joilla julkisivu saadaan kestävämmäksi. Esimerkiksi niin sanotun tuulettuvan julkisivun kestävyys perustuu siihen, että julkisivu jaetaan kerroksittain lämpöliikkeet salliviksi alueiksi.

Meille on tärkeää, että korjausten aikana käytämme työtapoja, jotka aiheuttavat mahdollisimman vähän haittaa talon asukkaille. Esimerkiksi käytämme märkähiekkapuhallusta, joka ei pölytä ympäristöä.

Teetä kuntoarvio

Julkisivu tarvitsee aika ajoin huoltoa ja seurantaa. Kun teetät meillä kuntoarvion, tutkimme pintojen ja rakenteiden kunnon sekä esitämme arvion, missä vaiheessa saneeraus on järkevintä toteuttaa. Kokemuksemme perusteella ja monien materiaaliratkaisujen toteuttajina voimme suositella kohteeseesi juuri oikeanlaisen pinnoitevaihtoehdon.

Tutustu referensseihimme

Julkisivut uudiskohteisiin

Tutustu referensseihimme

Olemme ylpeitä kokemuksestamme ja ammattitaidostamme, mikä velvoittaa meidät vaalimaan huolellisuutta rakentamisen kaikissa vaiheissa, kokonaisuudesta pieniin yksityiskohtiin.

Julkisivujärjestelmät

Julkisivu on rakennuksen näkyvin osa ja ensivaikutelman antaja. Siksi julkisivurakentaminen vaatii erityistä ammattitaitoa ja asennetta. Teemme erilaiset julkisivurakenteet sekä uudis- että saneerauskohteisiin: lämmöneristämme, muuraamme, rappaamme, pellitämme ja levytämme – ja aina teemme yhtä huolella kuin omaamme.

Muuraukset

Edustamme muurauksen huippuosaamista erittäin pitkällä perinteellä.

Kaikenlaiset muuraustyöt ovat ydinosaamistamme: mm. julkisivu-, väliseinä- ja harkkomuuraukset sekä perustukset. Muurarimme ovat kokeneita ammattilaisia, joiden alalla tunnustetun ammattitaidon näkee työn jäljessä.

Rappaukset

Myös rappaus vaatii kokemusta ja ammattitaitoa, jotta lopputuloksena on kaunis, pieteetillä tehty julkisivu, joka kestää säätä ja katsetta läpi vuosien. Monipuolinen osaamisemme kattaa vaativimmatkin julkisivukohteet: 3- tai 2-kerrosrappaukset, kuultorappaukset ja slammaukset sekä eriste-, levy- ja terastirappaukset.

Julkisivupellitykset

Teemme erilaiset julkisivupellitykset, usein muiden julkisivutöiden ohessa. Huolehdimme töiden vaiheistuksesta mm. muuraus- ja rappaustöiden yhteydessä ja eri julkisivurakenteiden liittymistä. Palveluihimme kuuluvat mm. kasettipellit, suomupellitykset, vesipellit, peltilistat, ikkunapellit, kynnyspellit ja pinnoitetut pellit.

Vesikattorakenteet

Toteutamme myös vesikattorakenteiden pellitykset kuten konesaumakatot, kattoremontit, piipun pellitykset sekä sadevesijärjestelmät ja kattoturvatuotteet.

Tutustu referensseihimme

Julkisivupellitykset

Tutustu referensseihimme

Peltitöiden moniosaaja

Teemme erilaiset julkisivupellitykset, usein muiden julkisivutöiden ohessa. Huolehdimme töiden vaiheistuksesta mm. muuraus- ja rappaustöiden yhteydessä ja eri julkisivurakenteiden liittymistä. Palveluihimme kuuluvat mm. kasettipellit, suomupellitykset, vesipellit, peltilistat, ikkunapellit, kynnyspellit ja pinnoitetut pellit.

Vesikattorakenteet

Toteutamme myös vesikattorakenteiden pellitykset kuten konesaumakatot, kattoremontit, piipun pellitykset sekä sadevesijärjestelmät ja kattoturvatuotteet.

Tutustu referensseihimme

Kattotyöt ja sokkelit

Peltikattotyöt saneeraus- ja uudiskohteisiin

Toteutamme niin pienet kuin suuretkin peltikattotyöt sekä saneeraus- että uudiskohteisiin. Saneerauskohteissa kartoitamme yhdessä asiakkaan kanssa, mikä on katon nykyinen kunto ja mahdollinen remontin tarve. Arviointien kohteina ovat pintamateriaalien kunto, läpivientien pitävyys, katon välipohja, kattoturvatuotteiden kunto ja kiinnitykset sekä sadevesijärjestelmät. Määrittelemme yhdessä asiakkaamme ja yhteistyökumppaneidemme kanssa kestävät ja katolle parhaiten soveltuvat materiaalit.

Meillä on vuosien kokemus vaativistakin kattotöistä, -saneerauksista ja -asennuksista. Laadukkaat materiaalit ja ammattitaitoiset asentajamme takaavat korkealaatuisen katon, joka kestää pitkään suojaten rakennusta vaihtelevilta sääolosuhteilta.

Huomio katossa alusta loppuun:

 • – katon kuntoarvio
 • – materiaalien ja työtapojen valintaan liittyvä konsultaatio
 • – kattoturvatuotteiden ja sadevesijärjestelmien huollot
 • – remontti- ja huoltotyöt kuten paikkaukset, läpivientien eristykset, räystäiden alustojen maalaukset
 • – vanhan vesikatteen purkaminen
 • – uuden vesikatteen asentaminen paikalleen
 • – sadevesijärjestelmien huolto- ja korjausrakentaminen
 • – sadevesijärjestelmien saattolämmitykset
 • – kattovalokupujen ja savunpoistokupujen asennus
 • – kattoturvatuotteiden asennus
 • – loppusiivoukset

 

Sokkelit

Kovaa rasitusta kestämään

Sokkeli on talon perusta ja keskeinen osa talon julkisivua. Julkisivuremonttien yhteydessä myös sokkelin korjaus- ja pinnoitusratkaisuilla kohennetaan talon yleisilmettä, lisätään näyttävyyttä ja rakennuksen käyttöikää.

Suomen ilmastossa rakennusten sokkelit joutuvat kovalle rasitukselle. Sade, lumi ja suuret lämpötilaerot aiheuttavat kosteusvaurioita ja kuluttavat pinnoitetta. Puutteelliset salaojitukset ja vesieristykset ovat myös keskeinen syy sokkelien ja perustusten saneeraus- ja korjaustarpeille.

Toteutamme sokkelien korjaukseen liittyen:

 • – kaivuutyöt
 • – salaojaputkien ja sade- ja jätevesijärjestelmien asennukset
 • – antureiden ja sokkeleiden korjaus- ja vesieristystyöt
 • – betoniterästen ruosteenestokäsittelyt ja korjaukset
 • – sokkelien maalaus- ja rappaustyöt
 • – kivirouhe-, betoni-, tiili- ja kivipinnoitukset
 • – viimeistelytyöt kuten valaisimet, opasteet

Parvekkeet, ikkunat & ovet

Parveke on tärkeä osa kotia

Asukkaalle parveke antaa viihtyisän oleskelutilan, jossa on mukava nauttia kiireettömistä hetkistä. Tiedostamme, että kiinteistön arvoa määritettäessä parvekkeilla on suuri merkitys. Parvekekorjauksiin valitsemme juuri sellaiset tuotteet ja työtavat, jotka soveltuvat parhaiten kohteen korjaustarpeisiin. Parvekeremontit toteutamme omien osaajien voimin.

Parvekekunnostuksen jälkeen nousevat niin asunnon arvo, kokonaisuuden esteettisyys, asukastyytyväisyys kuin viihtyvyyskin. Palvelumme parvekekorjauksissa ovat mm. hiekkapuhallus, asbestinpurku, betoninkorjaus, tasoitustyöt, rappaustyöt, maalaukset, lattiapinnoitukset, elementtisaumaukset, kaideasennukset ja lasitukset.

 

Ikkunat ja ovet

Käyttäjälähtöisyys edellä

Ikkunoilla on erittäin näkyvä rooli kunnostuksen lopputuloksessa. Ikkunalta vaaditaan paljon: niin kestävyyttä, esteettisyyttä kuin asumisen viihtyisyyden luomistakin. Sen tulee pysäyttää tehokkaasti melu, veto ja kosteus. Ikkunan on läpäistävä hyvin valoa ja eristettävä lämpöä. Ikkunoiden ja parvekeovien suunnittelussa ja valmistuksessa ovat keskeisellä sijalla kestävyys, eristyskyky, teknisesti edistykselliset ratkaisut ja huolellisesti valitut materiaalit. Tärkeintä on käyttäjälähtöisyys: ikkunoita ja -parvekeovia on helppo käyttää ja hoitaa, niillä saadaan kustannustehokkaasti aikaan viihtyisä, taloudellinen ja ympäristön huomioiva tila.

Yhteistyökumppanimme valmistavat ikkunat ja parvekeovet mittatilaustyönä sertifioidun ISO 9001 -laatujärjestelmän mukaan. Saat meiltä juuri kohteen mukaan räätälöidyn ratkaisun, joka nostaa paitsi asumismukavuutta myös kiinteistön arvoa.

Viemäröinti ja pihatyöt

Remontin viimeinen silaus

Sadevesiviemäröinti ja pihatyöt kruunaavat remontin. Julkisivu-urakkaan liittyy usein koko sadevesijärjestelmän uusiminen, salaojitustyöt sekä maakerrosten peitossa olevien perustusten korjaus- ja eristystyöt.

Viemäröintiin ja pihatöihin sisältyvät:

 • – perusmuurin vesieristys
 • – kuivatus
 • – antureiden routaeristykset
 • – salaoja- ja viemärikaivuu sekä täyttötyöt
 • – radonkaivojen asennus
 • – maa-ainesten kierrätys ja puhdistus
 • – salaojaputkien asennukset
 • – pihan perustamis- ja rakennustyöt
 • – laatoitukset, muurit ja portaat
 • – istutukset ja vihertyöt
 • – pihakalausteiden asennukset
 • – pelastustiet
 • – pihavalaistukset

Toimi- ja liiketilat

Vaativaan julkisivurakentamiseen

Toteutamme myös toimi- ja liiketilojen julkisivuihin liittyviä korjauksia sekä rakennamme uudiskohteita. Kun suunnittelet remonttia, ota yhteyttä. Arvioimme nykyisen toimi- ja liiketilojen julkisivujen kunnon ja korjaustarpeen. Teemme kilpailukykyisen tarjouksen sekä suosittelemme markkinoiden parhaat saneerausratkaisut. Meillä on kokemusta lukuisista vaativista toimi- ja liiketilojen julkisivu-urakoista.

Rakennuttajapalvelut

Tarjoamme myös rakennuttajapalveluita

Tavoitteenamme on toteuttaa yhteistyössä asiakkaan kanssa onnistunut ja kustannustehokas rakennusprojekti. Rakennuttajapalvelumme sisältää seuraavat tehtävät: suunnittelun, rakentamispalvelut, lupamenettelyt, lujuuslaskennat, työn aikaisen valvonnan, vastaanoton ja takuuajan valvonnan.

Esimerkkeinä rakennuttajapalveluistamme ovat oman toimistorakennuksen ja hallin rakentaminen sekä Coats Opti Crafts Oy:n tuotanto- ja toimistorakennus.